Gogu winery

Legenda

Gogu winery

Legenda noastră

Filosofia brand-ului:

 

Rădăcinile puternice determină apariția strugurilor de calitate, demni să se transforme într-un vin select. Asemenea rădăcinilor, creatorul vinului găsește întotdeauna balanța între tradiții, experiența strămoșilor și noile tehnologii pentru a obține un produs irepetabil. Anume această trăsătură conferă vinurilor Gogu Winery caracter și delicatețe. În fiecare pahar este concentrată tradiția de veacuri, care merge cu rădăcinile câteva generații în trecut și vă oferă cea mai valoroasă creație a acestora.

 

Legenda generală a brand-ului:

Istoria companiei de vinificație “GoguWinery” începe cu 4 generații în urmă în familia Gogu. Fondatorul vinăriei, Ilie Gogu, este vinificator prin ereditate, care a transpus în viață visul strămoșilor săi. După ce a venit în fruntea afacerii de familie, a investit considerabil în vii și tehnologii pentru a obține vinuri familiale de calitate.

Trebuie de menționat că Ilie este cunoscut într-o mai mare măsură nu ca și om de afaceri, dar drept vinificator de valoare. Înainte de a fonda afacerea de familie, Ilie a parcurs un drum greu, care a început cu studii de specialitate în tehnologia vinului și a continuat cu 10 ani de experiență în calitate de tehnolog – șef la una din  cele mai mari companii vinicole din Moldova.

Sub supravegherea lui Ilie are loc îndelungatul proces de creare a vinului – de la sădirea butașilor de viță-de-vie și culegerea strugurilor până la îmbuteliere. El urmărește fiecare etapă de producere și depune eforturi maxime pentru a obține un produs select, de calitate înaltă.

Viile întreprinderii se află în cea mai potrivită zonă de vinificație din Moldova – sud-estul țării. În fiecare an, majorând suprafețele cu viță-de-vie, compania «GoguWinery» se conduce de regula principală – producerea vinurilor selecte, de calitate și exclusive. Din acest motiv, numărul de sticle produse este de regulă limitat.

Din momentul lansării pe piață în 2014, vinurile lui Ilie au primit imediat cele mai înalte aprecieri din partea experiților nationali si internationali. Astfel in 2015 au fost medaliate cu doua medalii de aur la Asia Wine Trophy 2015, dar si la International Wine Contest Bucharest 2015.

Vinurile “GoguWinery” au caracter și contin o paleta armonioasa a gustului rafinat în cele mai bune tradiții de vinificație din Moldova.

Философия бренда:

Крепкие корни всегда отличают хороший виноград, достойный стать отборным и качественным вином. Так и винодел, черпающий своё мастерство корнями из опыта предыдущих поколений, всегда находит золотую середину между вековыми традициями и современными технологиями, объединяя их для создания поистине неповторимого продукта. Именно эта особенность делает вина GoguWinery такими изысканными. Ведь каждый бокал этого напитка – концентрированный опыт, который уходит корнями на несколько поколений в прошлое и дарит вам самый ценный из своих плодов.

 

Общая легенда бренда:

История винодельческой компании “GoguWinery” уходит корнями на4  поколения в прошлое семьи Гогу. Основатель компании – Илие Гогу является потомственным виноделом, который воплотил в жизнь мечту своих предков. Встав во главе семейного бизнеса, он инвестировал значительные средства в совершенствование виноградников и технологий производства фамильных вин.

Стоит отметить, что Илие известен в большей степени не как бизнесмен, а как мастер виноделия. Только после получения высшего образования по специальности винодела-технолога, и проработав 10 лет главным технологом на крупнейшем винодельческом заводе Молдавии, Илие смог основать собственное семейное предприятие.

Под его чутким руководством происходит длительный процесс рождения вина – от посадки саженцев лозы и сбора урожая до розлива вина. Каждый этап Илие Гогу лично контролирует и прилагает максимум усилий для получения продукта высокого, отборного качества.

Виноградники предприятия выращиваются в самой благоприятной зоне виноградарства Молдавии – на юго-Востоке страны. И каждый год, увеличивая посадки новых виноградников, компания «GoguWinery» придерживается основного правила – производство вин исключительно высокого, отборного качества, поэтому количество выпускаемого продукта, как правило, ограничено.

Впервые выйдя на рынокв 2014 году, вино от Илие Гогу сразу получило самые высокие оценки экспертов виноделия Молдавии.

Вина от “Gogu Winery” обладают мощным характером и несут в себе слаженную палитру изысканного вкуса в лучших традициях Молдавского виноделия.

“GoguWinery” începe cu 4 generații în urmă în familia Gogu din Căușeni. Fondatorul vinăriei, Ilie Gogu a transpus în viață visul strămoșilor săi. După ce a venit în fruntea afacerii de familie, a investit considerabil în vii și tehnologii pentru a obține vinuri familiale de calitate.

Trebuie de menționat că Ilie este cunoscut într-o mai mare măsură nu ca și om de afaceri, dar drept vinificator de valoare. Înainte de a fonda afacerea de familie, Ilie a parcurs un drum greu, care a început cu studii de specialitate în tehnologia vinului și a continuat cu 10 ani de experiență în calitate de tehnolog – șef la una din  cele mai mari companii vinicole din Moldova.

Viile întreprinderii se află în cea mai potrivită zonă de vinificație din R. Moldova în sud-estul țării pe o suprafață de zece ha . Produce pînă la cincizeci de mii de sticle anual.

Din momentul lansării pe piață în 2014, vinurile Gogu Winery au primit imediat cele mai înalte aprecieri la diferite concursuri internationale unde a obtinut peste 50 de medalii de aur si argint.

Vinurile sunt exportate în peste zece țări din întreaga lume.

Vinurile “GoguWinery” au caracter și conțin o paletă armonioasă a gustului rafinat în cele mai bune tradiții de vinificație din Moldova.